onderdeel van Vital Generation

Onze diëtisten zijn gespecialiseerd in kinderen en jongeren. je kunt op afspraak komen zonder verwijzing. Het wordt vergoed door je zorgverzekeraar. (voor kinderen geldt geen eigen risico).

Doordat kinderen en jongeren fysiek en mentaal in ontwikkeling zijn is het van groot belang dat ze onder begeleiding hun gezonde gewicht gaan bereiken en kunnen behouden. Ook voor medische vraagstukken op het gebied van kinderen en diëtetiek.

Bij Vital Kids geloven we niet in kinderen ‘op dieet’ zetten. We nemen het kind mee op een missie naar een gezonde leefstijl.

Ze leren zelf  wat belangrijk en gezond is. en hoe ze verleidingen kunnen vermijden. Spelenderwijs krijgen ze handvatten om hun gezondheid te bewaken.

Locaties

Waar kunnen we je mee helpen?

Ervaringen

Goede begeleiding
4.5/5

We zijn heel goed geholpen met onze zoon. hij was erg eigenwijs maar vreemde ogen dwingen blijkt weer… ; )

Tnx!!
5/5

Onze dochter is voordat ze naar de middelbare school ging bijna al haar overgewicht kwijt. gelukkig waren we er op tijd bij

Veel aan gehad
4.5/5

Ik had een kleuter die niets wilde eten en ik zat met m’n handen in ’t haar. Ik wist niet dat je daar ook voor naar de diëtist kon.

Afspraak maken?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.  Als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen

    Blog